IBM verhelpt kwetsbaarheid in Websphere
(NCSC-2012-0353)

medium Kans medium Schade
Versie 1.00
Publicatiedatum: 19 juni 2012
Gerelateerde CVE's
Geen gerelateerde CVE id's gevonden.
Een code injectie kwetsbaarheid is verholpen in de Websphere Application Server.

Gevolgen

Een kwaadwillende kan een Cross-site-scripting (XSS) aanval plegen door deze kwetsbaarheid.

Beschrijving

Een kwaadwillende kan malafide javascript code injecteren in iehs.war in de online help van Websphere. Als een gebruiker deze code uitvoert kan cross-site-scripting optreden.

Mogelijke oplossingen

IBM heeft een fix ter beschikking gesteld met de het ID PM62795. Deze fix verhelpt de kwetsbaarheden, en is te vinden op:
http://www-304.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg24032861
Hyperlinks
http://www.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg24032861

Vrijwaringsverklaring

Door gebruik van deze security advisory gaat u akkoord met de navolgende voorwaarden. Ondanks dat NCSC de grootst mogelijke zorg heeft betracht bij de samenstelling van dit beveiligingsadvies, kan het NCSC niet instaan voor de volledigheid, juistheid of (voortdurende) actualiteit van dit beveiligingsadvies. De informatie in dit beveiligingsadvies is uitsluitend bedoeld als algemene informatie voor professionele partijen. Aan de informatie in dit beveiligingsadvies kunnen geen rechten worden ontleend. Het NCSC en de Staat zijn niet aansprakelijk voor enige schade ten gevolge van het gebruik of de onmogelijkheid van het gebruik van dit beveiligingsadvies, waaronder begrepen schade ten gevolge van de onjuistheid of onvolledigheid van de informatie in dit beveiligingsadvies. Op dit beveiligingsadvies is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen in verband met en/of voortvloeiend uit dit beveiligingsadvies zullen worden voorgelegd aan de exclusief bevoegde rechter te Den Haag. Deze rechtskeuze geldt tevens voor de voorzieningenrechter in kort geding.

Trackback link

Nog geen reacties

Wees de eerste die reageert!

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.