Kwetsbaarheden gevonden in F5 BIG-IP producten
(NCSC-2018-1062)

medium Kans medium Schade
Versie 1.00
Publicatiedatum: 30 november 2018
Gerelateerde CVE's

Versie

< 14.0.0 < 13.1.1 < 12.1.3 < 11.6.3

Beschrijving

Een kwaadwillende kan de kwetsbaarheden misbruiken voor het verkrijgen van informatie van het systeem of voor het uitvoeren van een Cross-Site Scripting (XSS) aanval. Een Cross-Site Scripting (XSS) aanval kan leiden tot de uitvoer van willekeurige scriptcode in de browser waarmee de applicatie wordt bezocht.

Mogelijke oplossingen

F5 heeft in het beveiligingsadvies kenbaar gemaakt dat er op dit moment nog geen oplossing beschikbaar. F5 heeft voor de kwetsbaarheid met kenmerk CVE-1999-0517
een workaround beschikbaar gesteld. Voor meer informatie, zie CVE-1999-0517:

https://support.f5.com/csp/article/K04463175
CVE-2012-6708

https://support.f5.com/csp/article/K62532311

Vrijwaringsverklaring

Door gebruik van deze security advisory gaat u akkoord met de navolgende voorwaarden. Ondanks dat het NCSC de grootst mogelijke zorg heeft betracht bij de samenstelling van dit beveiligingsadvies, kan het NCSC niet instaan voor de volledigheid, juistheid of (voortdurende) actualiteit van dit beveiligingsadvies. De informatie in dit beveiligingsadvies is uitsluitend bedoeld als algemene informatie voor professionele partijen. Aan de informatie in dit beveiligingsadvies kunnen geen rechten worden ontleend. Het NCSC en de Staat zijn niet aansprakelijk voor enige schade ten gevolge van het gebruik of de onmogelijkheid van het gebruik van dit beveiligingsadvies, waaronder begrepen schade ten gevolge van de onjuistheid of onvolledigheid van de informatie in dit beveiligingsadvies. Op dit beveiligingsadvies is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen in verband met en/of voortvloeiend uit dit beveiligingsadvies zullen worden voorgelegd aan de exclusief bevoegde rechter te Den Haag. Deze rechtskeuze geldt tevens voor de voorzieningenrechter in kort geding.

Trackback link

Nog geen reacties

Wees de eerste die reageert!

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.