Kwetsbaarheden verholpen in WebSphere Application Server
(NCSC-2018-1084)

medium Kans medium Schade
Publicatiedatum: 19 december 2018
Gerelateerde CVE's

Beschrijving

IBM heeft kwetsbaarheden verholpen in WebSphere Application Server. De kwetsbaarheden stelt een kwaadwillende in staat een Cross-Site Scripting-aanval uit te voeren op de Admin Console. Om de kwetsbaarheden te misbruiken moet de kwaadwillende, het slachtoffer op het Admin Console laten inloggen.

Mogelijke oplossingen

IBM heeft Fix Pack's beschikbaar gesteld om de kwetsbaarheden te verhelpen in WebSphere Application Server, Rational ClearQuest en Rational ClearCase. Meer informatie kunt u vinden op onderstaande pagina's:
IBM WebSphere Application Server:
https://www.ibm.com/support/docview.wss?uid=ibm10738735

https://www.ibm.com/support/docview.wss?uid=ibm10742301IBM
Rational ClearQuest:
https://www.ibm.com/support/docview.wss?uid=ibm10791765IBM
Rational ClearCase:
https://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=ibm10791781

Vrijwaringsverklaring

Door gebruik van deze security advisory gaat u akkoord met de navolgende voorwaarden. Ondanks dat het NCSC de grootst mogelijke zorg heeft betracht bij de samenstelling van dit beveiligingsadvies, kan het NCSC niet instaan voor de volledigheid, juistheid of (voortdurende) actualiteit van dit beveiligingsadvies. De informatie in dit beveiligingsadvies is uitsluitend bedoeld als algemene informatie voor professionele partijen. Aan de informatie in dit beveiligingsadvies kunnen geen rechten worden ontleend. Het NCSC en de Staat zijn niet aansprakelijk voor enige schade ten gevolge van het gebruik of de onmogelijkheid van het gebruik van dit beveiligingsadvies, waaronder begrepen schade ten gevolge van de onjuistheid of onvolledigheid van de informatie in dit beveiligingsadvies. Op dit beveiligingsadvies is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen in verband met en/of voortvloeiend uit dit beveiligingsadvies zullen worden voorgelegd aan de exclusief bevoegde rechter te Den Haag. Deze rechtskeuze geldt tevens voor de voorzieningenrechter in kort geding.

Trackback link

Nog geen reacties

Wees de eerste die reageert!

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.